targa cu girofar

REALITATEA TV CLUJ: <<INTRO: Imagini şocante surprinse în centrul Clujului. Un bolnav a fost plimbat cu targa, pe stradă, ziua în amiaza mare, de brancardieri. „Nu sunt ambulanţe destule, aşa că acest gen de transport se practică”, este declaraţia surprinzătoare dată de conducerea Spitalului Clinic Judeţean>>.

Asta e stirea Realitatea TV Cluj. Am analizat situatia cu colegii. E sau nu scandaloasa speta? Care sunt cauzele acestui mod barbar de a transporta pacienti? Dar avantajele? Iata concluziile:

E scandalos?

Apai, de buna seama ca da! E scandalos, pentru ca brancardierii nu aveau grirofar in dotare, si nici unul dintre ei nu a facut inainte vocalize cu „tinonino”. E scandalos, pentru ca soferul n-a oprit targa la o cinzaca. E scandalos, pentru ca pacientul n-a fost trezit pe drum, desi pe clinicilor treceau hoarde de studente specializate in resuscitari.

Cauzele?

O posibila cauza ar fi ca ambulanta s-a temut de unda verde care incepe la BCU. Si asta pentru ca s-a dovedit stiintific ca toate undele verzi se varsa in undele rosii si ca in traficul din Cluj o targa avand doi brancardieri putere e mai iute decat o masina de urgente trasa de herghelii intregi. Diferenta e aia dintre un pacient rosu in obraji si unul care-a pasit pe taramul materialului didactic, cinstit imbalsamat.

Avantaje

Targa nu consuma benzina. Nu necesita reparatii complexe, nu polueaza, nu face discoteca in trafic cu becurile ei, deranjand vecinii, si foloseste tractiune integral humanoida, cu capot alb.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s