Victor Ponta si alinierea planetelor

Victor Ponta este tânăr si, din acest motiv, pare neatins de maladia politicianismului. A fost procuror şi de aceea ar putea fi justiţiarul aşteptat cu sufletul la gură de un popor însetat de dreptate. Pe urma, e şi preşedinte de partid, deci ar putea fi liderul providenţial, farul călăuzitor al patriei, salvarea naţiei.

Pentru Victor Ponta par sa se fi aliniat planetele. Nicicând un politician tânăr nu a avut atâtea atuuri ca şi el.

Dar nu. Ponta riscă să nu îşi fructifice şansele. Fiind probabil sigur că nimic nu mai poate împiedica PSD să preia puterea în 2012, el joacă tot felul de roluri, unele mai ciudate ca altele. Când a fost arestat Constantin Nicolescu, s-a jucat de-a baronii pedeseristi, care pe vremuri faceau scut in jurul lui Gabriel Bivolaru, prins in clestii justitiei si apoi incarcerat. Iar jocul acesta ii poate fi fatal.

Va invit sa cititi continuarea pe site-ul meu de stiri – www.buzznews.ro

 

Un gând despre „Victor Ponta si alinierea planetelor

 1. hoinarnet

  Mai tine minte cineva cazul deputatului PSD Gabriel Bivolaru?
  Cel care a fraudat BRD-ul cu echivalentul a cincizeci de milioane de dolari?
  Pe atunci, in timpul anchetei,in semn de solidaritate l-au insotit,la audierile de la Parchetul General,nume sonore din PSD!

  Horia Radu Patapievici scria in Revista 22 din 21 aprilie 2004:”A devenit notorie, ca un simbol al simbiozei intre infractiune si politica, imaginea conducerii PDSR insotindu-l pe Gabriel Bivolaru pe drumul spre Parchetul General: Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon au aratat atunci opiniei publice ca partidul nu isi abandoneaza infractorii.”

  Gestul lor nu a influentat cu nimic mersul Justitiei.

  Bivolaru a fost condamnat la cinci ani de inchisoare si a iesit,inainte de termen, pentru buna purtare, dupa o mie de zile. Acum nu mai vrea sa auda de politica.

  Azi, 27 ianuarie 2011, mare valva pe posturile de televiziune: Presedintele Consiliului judetean Arges, Constantin Nicolescu,acuzat pentru luare de mita, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
  La aflarea vestii, omul face un infract.

  Mi-am adus aminte de atitudinea lui Gigi Becali,cand se afla intr-o situatie oarecum asemanatoare.
  Si cazul de fata a lui Constantin Nicolescu, analizat pe toate fetele,disecat,cu imagini reluate la infinit, o sa-l uitam!

  Atitudinea lui Becali,insa, ramane!

  Mai multe informatii pe linkul
  http://brasovean2008.blogspot.com/2011/01/arestarea-presedintelui-cj-arges.html

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s