7 gânduri despre „Despre regionalizare la Realitatea TV Cluj. Invitatul meu: profesorul Vasile Puscas

 1. vladp9

  trebuie sa citesti articolul asta

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7255231-audio-spus-traian-basescu-pedelistilor-intalnirea-usile-inchise-parlament.htm

  preiau un comentariu lasat pe site, pentru e ca si cum l-as fi scris eu, total de-acord:

  <>

  Într-adevăr, așa președinte capitalist n-a avut România niciodată! Dor măsurile în carne vie, dar trebuie sa si ai cojones sa-ti urci un popor in cap.
  4 mil. de angajați susțin 6 mil. de pensionari. PE NAIBA!
  Din cei 4 mil, 2,5 mil. sunt bugetari! Deci schema corectă este: 6 mil. pensionari + 2,5 mil bugetari în spatele a aprox. 1,5 mil. nebugetari (practic aceștia sunt rotițele sistemului economic) Muuult prea puțini!!!

  Toti politicienii care s-au perindat pana acum au amanat masurile nepopulare. Așa a ajuns România după 20 de ani cu administrație greoaie, socialistă, birocratică, o țară furată prin pseudo-privatizări și ÎNCĂ NEREFORMATĂ!

  Răspunde
 2. vladp9

  o eroare, nu apare comentariul citat. repostez:

  „Pentru aceasta afirmatie Basescu are nota 10+ din partea mea si aprecierea mea ca cel mai bun presedinte care a existat in ultimii 60 de ani in romania. Uitati aici o afirmatie perfecta, care arata o intelegere reala a economiei de piata:

  „Trebuie sa terminam cu demogogia si cu incuranjarea nemuncii. Romania nu poate fi un stat social. Le-am spus-o si colegilor de vreo trei ani. Nu m-am putut intelege cu Guvernul Tariceanu. Trebuie sa oprim dilema statului social. Sigur e foarte greu sa spui asta la Bruxelles unde se contruieste Europa sociala dar vedem cum e Europa sociala in Spania si in Portugalia.”

  Felicitari domnule presedinte !!!!!!!

  Cel mai capitalist presedite care l-a avut Romania. Pacat ca nimeni nu intelege in adevaratul sens al cuvantului adevaratul capitalism.”

  Răspunde
 3. raulchis Autor post

  Basescu e presedinte de 6 ani. Abia acum descopera Romania asistatilor sociali? In legatura cu bugetarii, cred ca multi dintre ei sunt adusi in sitem de PDL si in general de partidele politice. Colegi de partid, rude, prieteni. Nu stia Basescu de ei? Totusi, Basescu e de f multi ani in politica, abia acum descopera cangrena?

  Răspunde
  1. vladp9

   ce sa inteleg? ca si in spatele usilor inchise joaca teatru? in declaratiile publice asta e acuza vesnica a presei: mincinos, actor, etc.

   De ce nu a facut-o pana acum? Habar n-am. Trebuia sa faca multe si sa taie in carne vie mai demult. Ce nu inteleg eu insa, este de ce ne intrebam: Ce a facut Base pana acum si nu: Ce a facut Tariceanu / Boc pana acum? Ei trebuiau sa faca, nu Presedintele.

   Iar in scriptul de pe HotNews se vede clar ca nu perie deloc pe PDL-isti

   Răspunde
 4. vladp9

  Exact, e PRESEDINTE, nu premier. Ca premier l-a avut pe bunul prieten al lui Patriciu (ce minunat i-a mers acestuia). Iar cand a incercat sa-si depaseasca corsetul de presedinte… toti vajnicii aparatorii ai Constitutiei (macar daca asta i-ar fi durut cu adevarat) au urlat in presa de dimineata pana seara cat de neconstitutional este Presedintele.

  Raman la parerea ca nu am avut un presedinte atat de capitalist, cu toate erorile si neglijentele lui. In fond, scoala politica si-a facut-o pe vas intr-un regim comunist. Il putem acuza cel mult ca se misca prea greu, dar nu de gandire ne-capitalista. Dimpotriva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s