Diaconescu are fantezii cu Rus si Vanghelie la aceeasi masa

Cristian Diaconescu a fost la emisiunea mea, Clujul in Realitate, de la Realitatea Tv Cluj si m-a dezamagit, asa, usurel. Asteptam din partea domniei sale mai multa sare si piper in declaratii, data fiind generozitatea subiectului, adicatelea alegerile din PSD si protestul Grupului de la Cluj. Rus ameninta ca daca PSD nu se scutura de naravurile de acum se gandeste serios sa faca alt partid social democrat, Vanghelie il injura ca la usa cortului pe Geoana, taberele vireaza cu o viteza uluitoare de la un candidat la altul, unii ca Iliescu si ca Nastase se retrag dar ameninta ca revin sau altii ca Miron Mitrea vorbesc de boicotarea congresului pe motiv ca Geoana pregateste o mica fraudare. Culmea, in fata acestui iures, numai un pesedist ramane drept si impasibil, mesager al bunei intelegeri intre popoare si tabere, si anume diplomatul Cristian Diaconescu. A declarat, in emisiunea asta, in care am tot incercat sa-i smulg niste declaratii mai transante, ca el i-ar aduce pe Ioan Rus si pe Marean Vanghelie la aceeasi masa. Fratioare, inteleg eu diplomatia, dar totusi, cand Rus tocmai iti spune ca i s-a acrit de atatea maimutareli a la sectorul 5, sa tot arati porumbelul pacii la televizor poate fi un pic contraproductiv.
Aveti linkul emisiunii mai jos. E cam complicat de ajuns la productiile locale de cand Realitatea TV Cluj nu mai are propriul site.

http://webtv.realitatea.net/emisiunilocale/clujul-in-realitate-18-02-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a

5 gânduri despre „Diaconescu are fantezii cu Rus si Vanghelie la aceeasi masa

 1. Paul-Sorin Tiţa

  Întrebarea este cum ar putea să apară o stângă europeană în România? Pentru că de existat nu există. Prin reformarea PSD sau prin apariţia altui partid?

  Sincer, nu văd pe nimeni capabil să reformeze PSD câtă vreme „tătucul” partidului trage sforile.

  Răspunde
 2. aragaz

  asa arata un politician sadea de dmbovita: mesteca vorbe dar e in pana de idei, spune tot da nu zice nimic si o sa moara de moartea buna a partidului de nici nu o sa stie ce se intampla. ca sa fi politician in romania tre sa ti se faca operatie estetica si sa ti se scoata coloana vertebrala ca sa te poti tiri ca un sarpe.
  si nu uita sloganul PSD: la al 18-lea congres, mareanu reales! (cata incarcatura simbolica are acest moment, gandindu-ne la originea etnica a lui ceasca si la faptul ca partidul ajunge din nou pe mana cui trebuie, a celor cu minte suficient de putina)

  Răspunde
 3. radu

  Mesajul pacificator, desi slab ca si atractivitate pentru cei ce vor sa vada sange in partid, respectiv mass media, publicul larg si nemultumitii interni, este o optiune personala foarte buna pentru Diaconescu care simte mai bine pulsul partidului din interior. PSD este intr-un moment critic, pe cale sa se farimiteze si numai depasirea intereselor proprii il mai poate tine pe linia de plutire. Foarte abil ca politician, mai slabut insa ca strateg si om forte, vizionar care sa poata salva partidul.

  Răspunde
 4. raulchis Autor post

  aragaz: o descriere perfecta a politicianului de dambovita; avem intr-adevar putini oameni de calitate in politica mioritica
  radu: nu cred ca se astepta sange, ci principii

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s