Mos Nicolae pare a fi pesedist

Mos Niculae, cu costumul lui rosu, pare a fi pesedist. Daca Insomar are dreptate, Mosul i-a adus lui Mircea Geoana sceptrul Cotrocenilor, cu 51,2 la 48,8 la suta din voturi (e vorba de exit pollul final Insomar). Asta inseamna ca intre Geoana si Basescu exista o diferenta de mai putin de 200.000 de voturi. Daca numaratoarea oficiala va reduce diferenta, vor aparea probabil contestatiile si posibile isterii. In fine, intr-o alta ordine de idei eu unul prevad ca am castigat un pariu la redactie, pentru ca am anticipat ca Geoana va lua 51,5 la suta din voturi.

Un gând despre „Mos Nicolae pare a fi pesedist

 1. vlad

  mie unul imi este foarte limpede o treaba: oricine a castigat, nu suntem pe drumul bun.

  1. ipoteza Geoana presedinte: dupa ce beneficiezi pe fata de doua dintre cele mai puternice televiziuni de stiri, dupa ce toate partidele se coalizeaza impotriva unuia singur… a castiga atat de strans este absolut mizerabil si in opinia mea castigatorul nu merita presedintia, este muult muult prea slab, cu tot suportul mediatic titanic. adica, sa fim seriosi, mai mult suport de cat a avut (mediatic si politic) nu putea avea. era tot ce-si putea dori. sa castigi atat de lamentabil… nu am cuvinte. si vrei sa mai conduci o tara, careia ii promiti liniste si stabilitate politicia. mizerabil. deci nu, cu asa ne-barbati (sa nu poti dobori UN om?!, pentru ca asta nu e victorie) nu suntem pe drumul bun. se va adeveri curand, n-am niciun dubiu.

  2. ipoteza Basescu presedinte: la un scor atat de strans, omul este castigatorul de drept, chiar daca a pierdut. e cel putin aiurea sa-l numesti invins pe cel ce are parte de o competitie nu disproportionata, ci in toata puterea cuvantului nedreapta (eufemism din respect pentru blog) pentru unul dintre competitori (nu mai are niciun sens sa-mi detaliez scarba fata de cele doua televiziuni ce urla toata ziua ca-si doresc o Romanie democratica, o tara libera. Vor avea ocazia sa cunoasca libertatea cat de curand sub PSD, exact ca in 2000-2004 cu Nastase pe post de cenzor mediatic – Stelian Tanase, dupa alegerile din 2004 a spus-o limpede: daca iesea Nastase, nu mai aveam emisiunea – nu mai retin cum se numea pe-atunci, emisiune ce disparuse o perioada si a revenit dupa alegeri. Realitatea se pare ca a uitat acest episod)
  Era insa limpede dinainte de momentul alegerii: chiar daca va castiga, nu suntem pe drumul bun, e muuult muuult prea izolat pe scena politica, si cred ca e evident pentru oricine ca nu va urma o perioada de stabilitate si de construire. dimpotriva, iarna lupii umbla in haite, cand unul cade, se regrupeaza altfel ”solidaritatea”.

  sa inchei: stabilitate nu, clasa politica slaba. si-a luat peste bot de la UN singur om. acesti invingatori fara cojones nu ne pot reprezenta, sunt impotenti politic.
  si cred ca cel mai grav e faptul ca in vointa romanilor nu exista o majoritate: suntem scindati 50%-50%. foarte nasol

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s