europa, venin

exit poll insomar la realitatea tv: psd+pc are 31 la suta, pd-l 30,4, pnl 16,6, udmr 9,1, prm 7,2, eba 3,4. psd se umfla in pene, iar declaratiile lui geoana intra ca un sis in trupul obez al coalitiei psd+pd-l, anticipand macelul politic pentru cotroceni. se prea poate ca celor de la pd-l, inclusiv lui basescu, sa le tremure un pic nadragii. boc nu prea era in apele lui la ora 21. e lesne de inteles de ce. daca geoana castiga in toamna, boc iese violent in decor, la fel cum psd deraiaza daca ramane basescu. pentru ca partidele astea-s ca doua soacre isterice. pe un obraz se pupa dar intr-al doilea isi infing coltii. pnl e sub ce-a obtinut in toamna. crin n-a tras departe cu arcul partidului, semn ca risca sa ramana fara petale. vadim si becali o sa fac sou, deci e bine ca-s si ei in p.e., pentru ca altfel europa n-ar pricepe intru totul cum vine treaba cu spiritul romanesc. iar daca tokes&co merg la bruxelles, poate e bine sa existe si antidotul in apropiere. eba e si ea pe caii cei mari! o fata-i notar, iar cealalta eurodeputat. sunt aranjate fetele, nu? unii ar zice ca taticu ar putea iesi acum linistit la pensie… sa vedem…

5 gânduri despre „europa, venin

 1. vladp9

  vorba cuiva: o fata „tunata”, un cioban, un poet isteric si o mana de secui radicali… beton, tata!

  cel putin, vorba ta, sou sa fie, daca tot nu e mai breaza Europa cu fauna sa politica. iar micutii secui vor avea ceva de tras cu cei doi bravi fii ai poporului

  Răspunde
 2. POP ALINA

  Pana luni sondajul se va schimba radical cum s-a intamplat si la parlamentare. INSOMAR e cea mai mare prostie de care am auzit vreodata…. pana marti lucrurile vor fi clare si binenteles in favoare PD-L.

  Răspunde
 3. raulchis Autor post

  pt radu: nicio surpriza la capitolul prezenta la vot. in slovacia au votat 17 la suta in 2004, iar in polonia, 21. deci nu stam catastrofal. pt urmatoarele alegeri europarlaentare, as introduce votul uninominal si votul obligatoriu.
  pt alina: se pare ca insomar nu a gresit prea tare…chiar si asa, pd-l e la acelasi nivel cu psd ca nr de mandate, ca doar a reprimit-o pe eba, nu?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s