varza a la penele

Ce ai face tu daca, fiind candidat pentru un loc de deputat, ai constata la piata ca pretul castravetilor si al verzei a crescut subit, in plina campanie electorala, cu 15 la suta? Ai negocia cu vanzatorul? Ai desface un borcan de muraturi? Ti-ai cumpara banane si struguri din plastic? Orice ai face, te asigur ca exista si o alta abordare. Am gasit-o pe blogul de campanie al liberalului candidat la deputatie Ioan Petran:

„Observ şi eu de câteva zile că legumele şi fructele din Piaţa Mărăşti şi de la Hermes s-au scumpit cu cel puţin 15%. Am solicitat o opinie unuia din economiştii din stafful meu şi luni voi avea o poziţie care va analiza cauzele şi va propune soluţii liberale”.

3 gânduri despre „varza a la penele

  1. radu

    Ce interesa(n)ti au devenit politicienii nostri dintr-o data. As vrea sa pot sa scriu doua vorbe cum ca le-a venit mintea la loc in al 12-lea ceas dar nu pot sa ma opresc din ras. M-a pufnit un ras sanatos de om fara griji si fara dureri metafizice de genul cat costa kilogramul de banane in bananiera noastra tara. Dar rasul meu este acoperit de unul mai tare si mai sfidator, rasul conturilor grase si al nepasarii ce umfla la maxim pielea de imprumut a politicenilor nostri caraghiosi…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s