CIUMA, MAFIA, SPITALUL SI ETAJUL

Nenea care nu a incetat sa fie arhitect sef al judetului nici cand tinerii mureau pe strazi pentru libertate, cu atat mai putin dupa aceea (da, vorbim de Radu Spanu), nu mai merge la serviciu. Sunt sigur ca a cazut intr-un lung somn de recuperare. “Avem un aparat obosit”, a spus noul presedinte al consiliului judetean, Alin Tise, acum doua saptamani. Auzind acestea, Spanu a tras jaluzelele. Omul a demisionat. Obosit. In timp ce Spanu dormea, Nicoara se trezea. Cum care Nicoara? Marius! Cel care a stat in scaunul lui Tise. Liberalul. Cum a plecat Spanu, Nicoara si-a si luat la ciomag fostii parteneri politici chiar in emisiunea mea, de pe Realitatea TV Cluj. I-auzi, ia:

PLACA CU CIUMA PORTOCALIE SI MAFIA IMOBILIARA

„Eu am atras clujenilor de mult atentia asupra mafiei imobiliare care s-a nascut la primarie, ori era evident ca daca ciuma portocalie se va intinde peste tot judetul va continua cu aceleasi practici si la nivelul Judetului Cluj” (Marius Nicoara, presedinte interimar PNL, la “Clujul in Realitate”).

Paranteza: Azi am camasa si cravata portocalii. Desi nu sunt pedelist, sunt sigur ca unii m-au urmarit cu privirea pe strada si si-au zis in barba: “Piei, ciuma portocalie!!!!Huoooo!!!”. Glumesc. Sau nu?

MALL-UL SI SPITALUL

Evident, invitatul meu la “Clujul in Realitate”, adica Tise, n-a sat cu mainile-n san. I-auzi, ia:

Daca este sa vorbim de mafie, nu este dansul (Marius Nicoara – n.m.) in masura sa dea directive si sarcini, mai mult, sa faca lectii de morala cu privire la corectitudine. Dansul ar trebui sa explice cum a reusit sa aprobe in curtea unui spital un mall”.
(Alin Tise, presedinte Consiliul Judetean Cluj, la Clujul in Realitate)

Am vazut, bre, in sfarsit, si ardeleni turati. Lui Nicoara i-a trebuit sa se tureze mandatul lui si, pe deasupra, si cateva luni din mandatul lui Tise. Deci, seful interimar al peneleului a mai sarit o data la beregata lor. I-auzi, ia:

PLACA CU AVIZUL SI ETAJUL

<<Eu nu am primit nici o sesizare referitoare la activiatea domnului arhitect Radu Spanu, vreo sesizare in care sa mi se spuna “mi s-a ceut spaga” asa cum se intampla la primarie unde am fost sezizat in nenumarate randuri: “Mi s-a cerut spaga un etaj, mi s-a cerut spaga un apartament ca sa mi se avizeze un bloc” sau asa mai departe. Sigur, blocul era apoi amplasat ilegal>>

Vedeti ce se-ntampla in timp ce Spanu dormea? Imediat dupa emisiune, Realitatea TV Cluj a vorbit cu viceprimarul Sorin Apostu, caruia i-a spus asa: “Domnule Apostu, Marius Nicoara a spus ca a primit sesizari potrivit carora la primarie s-ar fi cerut spaga etaje sau apartamente pentru avizarea unor blocuri.

Raspunsul lui Sorin Apostu:

CINE ARE BANI SA OFERE ETAJE?

“Si noi am auzit la fel despre consiliul judetean. Zvonuri de acest gen exista pentru toate unitatile, toti cei care lucreaza in orice domeniu au cate un zvon de acest gen. Dar sa ne gandim logic: in conditiile in care totul se face pe bani multi cine este cel care ofera etaje?”

Nu stati cu mainile in san si trageti voi concluzii sub forma de comentarii.

http://www.realitateacluj.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=17

2 gânduri despre „CIUMA, MAFIA, SPITALUL SI ETAJUL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s